ДУРА ЛЮБ с SR3 – СПРЕЙ-ЦЕНА 21,10 лв./брой

Направи VIP
 • Цена:
 • 21.1 лв.
 • Категория: Предлага
 • Публикувана на:
  25.01.2017 06:11:16
 • Обява номер:
  105

Обявата е видяна 1119

Алармирай

Описание на офертата

ДУРА ЛЮБ с SR3 – СПРЕЙ-ЦЕНА 21,10 лв./брой

ДУРА ЛЮБ с SR3 УНИВЕРСАЛЕН СПРЕЙ ЗА СМАЗВАНЕ И ЗАЩИТА е авангардна високотехнологична смазка, която благодарение на феноменалната съставка SR3 прониква в микропорите на триещите се метални повърхности и рязко намалява триенето и износването, с дълготраен смазващ и влагозащитен ефект.
ДУРА ЛЮБ с SR3 УНИВЕРСАЛЕН СПРЕЙ ЗА СМАЗВАНЕ И ЗАЩИТА намира повсеместно приложение в автомобилната, машиностроителната, електротехническата и военната индустрия, във флота, текстилната промишленост, бита др.

ПРЕДИМСТВА

 1. СМАЗВА всякакъв вид открити и закрити механизми, електрически контакти и комутационни групи, брави, ключалки, огнестрелно оръжие;
 2. АБСОЛЮТНА защита от ръжда и корозия на всякакви видове механизми и метални повърхности;
 3. ДЕБЛОКИРА ръждясали и клеясали механизми, оказва възстановителен ефект при износени от лошо смазване метални повърхности;
 4. 100% защита от влага на всякакъв вид механизми, електри­чески контакти, вериги и връзки;
 5. Еднократното третиране дава 100 % защита за срок от 12 месеца.

ПРИ АВТОМОБИЛИТЕ

С ДУРА ЛЮБ с SR3 – УНИВЕРСАЛЕН СПРЕЙ следва да се обработят бравите, ключалките на вратите и багажника (100% защита от замръзване през зимата), прекъсвач-разпределителя отвън и отвътре, клемите на акумулатора, електрическите съединения на сигналните светлини.
ДУРА ЛЮБ с SR3 УНИВЕРСАЛЕН СПРЕЙ ЗА СМАЗВАНЕ И ЗАЩИТА е в два вида опаковки – 89 мл и 237 мл с цена 32.20 лв./брой , които са 100% безгазово запълнени и се изпомпват по механичен път.

Други предложения