Почивка и туризъм в село Момчиловци

Направи VIP
 • Цена:
 • Цена по договаряне
 • Категория: Предлага
 • Област: обл. Смолян
 • Град: с. Момчиловци
 • Публикувана на:
  09.12.2017 02:43:37
 • Обява номер:
  173

Обявата е видяна 811

Алармирай

Описание на офертата

Почивка и туризъм в Момчиловци - ТА "Виталити Традишънс" ООД

 

ТА „ВИТАЛИТИ ТРАДИШЪНС“ ООД, е създадена с цел да развива туроператорска и турагентска дейност основно в региона на Родопа планина, и по-специално в родопското село Момчиловци.

Притежава удостоверение за регистрация № РК – 01 – 74532 за Туроператор и Турагент, издадено от Министерството на туризма.

Предлагаме: собствен целогодишен туристически продукт за всички възрасти с много дейности, забавления, приключения,празничниоферти, програми за преминаващи групи, екскурзоводи, пешеходни и вело преходи, ски, сноуборд, информация, настаняване и др.

Екологично чисти продукти, произведени в Момчиловци.

КЛИЕНТИТЕ НИбългари, китайци, руснаци, французи, американци и други, знаят че са специални за нас! Правим всичко възможно престоят им при нас да бъде ползотворен, цветен и незабравим!

 

ЗАЩО В МОМЧИЛОВЦИ?

ЗАЩОТО ТОВА Е ЗЕМЯ ПОГАЛЕНА ОТ БОГА!

РАЙСКО КЪТЧЕ, СЪХРАНИЛО БЕЛЕЗИТЕ НА ВРЕМЕТО…

ТУК ЧОВЕК СТАВА ЗДРАВ, ДУШЕВНО БОГАТ, СВОБОДЕН И ОБНОВЕН!

Момчиловци е  мечтаната планинска приказка!

Сгушено в скута на Родопа планина, ви обещава приказна почивка! 

Красивата природа, съхранените легенди и обичаи, преплетени с многовековна история ще се превърнат в подарък за душата. Тук три светещи кръста и 27 параклиса бдят над християнската вяра, а лековито Аязмо цери млади и стари. Заради отрицателно-йонизирания  боров въздух, здравословната кухня, възможността за преходи сред величествената природа и вярата, която лекува, селото е обявено за здравно-духовен център. Забележителностите в Момчиловци и околностите правят населеното място желана туристическа дестинация, гостоприемна в четири сезона. Не случайно селото е известно в цял Китай като оазиса на дълголетието! Посетете го! Тук ви очакваме с усмивка!

Други предложения