Радарен и лазарен детектор - антирадар KIYO E-265PLUS

Направи VIP
  • Цена:
  • 115 лв.
  • Категория: Предлага
  • Публикувана на:
    19.03.2018 10:56:51
  • Обява номер:
    178

Обявата е видяна 1481

Алармирай

Описание на офертата

Радарен и лазарен детектор KIYO E-265PLUS с най-добро съотношение цена / качество
 
 
Характеристики:
 
* EURO-X band: 9.875 - 9.925 GHz
* X-band: 10.500 - 10.550 GHz
* Ku-band: 13.425 - 13.475 GHz
* K-band: 24.050 - 24.250 GHz
* Super-wide Ka-band: 33.400 - 36.000 GHz
* Laser signal detection 
 
Това устройство е най-популярният радар и лазерен детектор на KIYO TECHNOLOGY с най-добро съотношение цена / производителност, разработено основно за европейските пазари, освен това дори може да открие сигнала на новата скоростна стрелка ARH CAM-S1!
 
EURO-тип устройство (може да открива използваните в Европа ленти)
Режими на град и магистрала
Функция за автоматично изключване
Регулируема яркост на екрана
Сила на сигнала на радара, показана на екрана
Личните настройки могат да бъдат запазени (устройството има вътрешна памет)
360 ° защита (откриване на радари навсякъде, както и предна и задна лазерна детекция)
Може да открива най-често използваните лазерни и радарни ленти
Допълнителни радарни ленти: EURO-X, X, Ku
Рядко използвани ленти могат да бъдат изключени
"Компактен дизайн" - един от най-малките налични детектори
 
Правни радарни и лазерни детектори срещу заснемане на скорост!
 
 
Новите закони за движение, влезли в сила на 1 септември 2012 г., гласят:
 
"Предотвратяването, нарушаването и промяната на резултатите от управлението на трафика е забранено, с изключение на използването на устройства за откриване на радарни скорости".
 
 
Ето защо използването на радарни и лазерни детектори не е забранено. Радарните и лазерни детектори могат да открият радарите от голямо разстояние (стотици метри), затова ще можем да регулираме скоростта на нашето превозно средство. Тези устройства ще бъдат законни и след 1 септември, тъй като те не предотвратяват или не нарушават контрола върху трафика.
 
Тези детектори - независимо дали са предни или задни устройства - могат да открият сигнали (инфрачервена светлина или радиовълни, използвани от скоростни радари), които се отразяват от задната част на автомобила напред, поради което могат да ни предупреждават, че контролът на движението е в ход. Колкото по-добра е чувствителността на устройството, толкова по-голяма е вероятността да открием радара във времето и да настроим скоростта!
 
За които откриването на лазерни радари не е достатъчно и желаете да имате активна защита, можем да препоръчаме нашите лазерни Jammers като добавки към нашите радарни и лазерни детектори.
 
 
 
Как да използвате устройството?
 
KIYO E-265 Plus
За да инсталирате KIYO E-265, трябва само да прикрепим конзолата към предното стъкло с всмукателната чашка. Следващото нещо, което трябва да направите, е да поставите кабела на конзолата в гнездото за запалки.
 
Устройството може да се включи, след като сме запалили двигателя. Звуковите ефекти и светлинните сигнали показват, че оборудването работи. Когато откривате лазерни или обикновени радари, типът на открития сигнал се показва на екрана и за всеки тип се чуват различни звукови ефекти.
 
Преди първа употреба се препоръчва да следвате стъпките в ръководството и да настроите настройките на устройството. Бутоните Ku, EURO-X и X могат да бъдат включени или изключени по всяко време, докато K-, Ka-бандите винаги се наблюдават.
 
Броят на фалшивите аларми, докато шофирате в града, може да бъде намален с използването на режима CITY. С бутона MUTE можем да включим функцията за автоматично изключване, което изключва алармите след 5 секунди. С главното копче ние можем да регулираме силата на звука на алармите.
 
 

Комплектът съдържа:
 
* Радар детектор 
* Стойка за закрепяне на стъклото 
* Зарядно за 12V
* USB кабел
* Кратко ръководство 
* Гаранционна карта
 
 
Гаранция: 24 месеца 
Други предложения