Радар и лазерен детектор KIYO VTX900GPS

Направи VIP
 • Цена:
 • 329 лв.
 • Категория: Предлага
 • Област: обл. Пловдив
 • Град: гр. Пловдив
 • Публикувана на:
  19.03.2018 02:19:05
 • Обява номер:
  183

Обявата е видяна 1139

Алармирай

Описание на офертата

Радар и лазерен детектор с предварително инсталирана GPS база данни KIYO VTX900GPS
 
KIYO VTX900GPS Радар и лазерен детектор с предварително инсталирана GPS база данни
 
Най-новият продукт на KIYO TECHNOLOGY е най-добрият радар и лазер детектор с GPS за монтаж на предно стъкло. Това висококачествено устройство KIYO е разработено за откриване на европейските радарни честоти и е с отлично съотношение цена / производителност.
 
KIYO VTX900GPS е разработен основно за европейския пазар, затова може да открие скорости от голямо разстояние, включително най-новите устройства. Тази висока чувствителност се дължи на предните и задните сензорни лещи и на отличната цифрова антена.
 
Предварително инсталираното устройство, което може да се актуализира, може да показва местоположението на стационарните капани за скорост, средните скоростни зони, зоните на секциите, светофари със скоростни спирачки и други опасни зони. Радарите, използвани в тези райони често не излъчват никакви сигнали, поради което те могат да бъдат открити само от GPS детектори.
 
 
Инсталирана GPS база данни за Европа
EURO-тип устройство (може да открива използваните в Европа ленти)
Режими на градски и магистрален
Функция за заглушаване
OLED екран с регулируема яркост
Незадължителни езици за менюта и реч: английски, унгарски
Личните настройки могат да бъдат запазени (устройството има вътрешна памет)
360 ° защита (откриване на радари навсякъде, както и предна и задна лазерна детекция)
 
 
Как да използвате устройството?
 
 
За да инсталирате устройството KIYO VTX900GPS, трябва само да прикрепим конзолата към предното стъкло с всмукателните чашки. Следващото нещо, което трябва да направите, е да поставите кабела в гнездото за запалка.
 
Устройството може да бъде включено след стартиране на двигателя. Звуковите ефекти и светлинните сигнали показват, че оборудването работи. Когато откриваме лазерно или радарно устройство, устройството визуализира на екрана визуално предупреждение и вграден човешки глас също ни предупреждава.
 
Преди първа употреба се препоръчва да следвате стъпките в ръководството и да настроите настройките на устройството. Незадължителни езици: английски, унгарски.
 
VTX900GPS
Устройството KIYO VTX900GPS беше настроено да открива европейски радарни сигнали. Той може да открие K-, Ka-, ленти (те могат да бъдат калибрирани по-точно). В допълнение, той е в състояние да открие X-лента, както добре. Освен това устройството разпознава лазерните сигнали, използвани в Европа, включително ProLaser III, LTI TruSpeed S и др.
 
 
За да се минимизират фалшивите аларми, VTX900GPS може да се използва в 3 различни режима:
 
- Режим на магистралата
- Градски режим
- Градски редуциран режим
 
Градският режим намалява откриването на K-обхвата, но позволяват откриването на X и Каналите (радарите използват тези честоти по-често), по този начин могат да се избегнат фалшивите аларми. В режим на магистрала чувствителността се увеличава, затова може да се използва всеки път, когато напускате града и карате по магистрали или магистрали.
 
С бутона MUTE можем да включим функцията за автоматично изключване. При заглушаване устройството ни предупреждава за 15 секунди, но без да дава глас. С главния бутон можем да регулираме и силата на звука на алармите.
 
Благодарение на OLED екрана на устройството - с висока честота на опресняване и регулируема яркост - можем да прочетем показаната информация при всякакви обстоятелства.


Спецификация:
 
Power: DC 12V
Размери: 70x115x35 mm
GPS приемник: MediaTek MT3337
High sensitivity (-165dBm)
LaserDetection:
ProLaser II, III, SCS-101-103, etc...
X-band: 9.875 –  9.925 GHz
X-band: 10.500 – 10.550 GHz
Ku-band: 13.425 – 13.475 GHz
K-band: 24.050 – 24.250 GHz
Ka-band: 33.400 – 36.000 GHz
 
 
КАТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ МОЖЕМ ДА КАЖЕМ, ЧЕ ТОВА Е ПЕРФЕКТНИЯТ РАДАР ДЕТЕКТОР В СЪОТНОШЕНИЕ ЦЕНА-КАЧЕСТВО. ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМЕ!!!
 

Комплектът съдържа:
 
* Радар детектор
* Зарядно за 12V
* Планка за закрепяне
* Гаранционна карта
 
 
 
Гаранция: 24 месеца
Други предложения